Слава Севрюкова разкри: От 2018г. България ще стане раят на земята!

Гласувайте за статията

Ясновидката Слава Севрюкова с оптимистична прогноза за близкото бъдеще на страната ни.

Българската ясновидка, починала през 1991г., е предрекла славни време на България, и то съвсем скоро. Според Слава Севрюкова, родината ни ще стане втора Швейцария на континента. Тя няма да е много силна икономически, но ще се превърне в световен център на духовността. Така ще събуди интереса на целия свят към нашето кътче от земята.

Преди да настъпят тези слави време на България, обаче, народът ще трябва да преживее много – бедност, кражби, липса на ценности. А ние през години безспорно сме в този труден период. Според ясновидката, той е свързан с тежка карма и изкупуване на грехове заради гоненията на богомилите по време на Първата българска държава.

Слава Севрюкова отдавна предрече светло бъдеще за България

Слава Севрюкова отдавна предрече светло бъдеще за България

Но, по нейните думи, този дълг на българите ще бъде изплатен до края на тази година. А щом прокобата над страната ни изчезне, всички блага ще започнат да се трупат по земите й! За да се случи това, трябва жена да хване властта в държавата в свои ръце. На това пророчество може да се вярва, като се има предвид, че Слава Севрюкова предрече как след 1989г. ще се изредят десетки партии, които само ще грабят страната ни, пише retro.bg.

„Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред“, предрича Слава Севрюкова, а всички българи с надежда вярват в нейните пророчества. Съвсем скоро ще видим дали ще се окажат истина!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар