Фалирала ли? Софи Маринова пръска пачки на поразия! (Вижте как я издаде Джулиана Гани)

Гласувайте за статията

Брадърката Джулианата Гани направи повече от пикантно разкритие за Софи Маринова.

В последните дни Софи Маринова отново влезе в медиите заради ареста на своя любим Гринго. Той бе обвинен в изнудване и заплахи. А междувременно се появиха твърдения, че се е принудил на тази крайна мярка, за да спаси ромската перла от фалит. Софка имала необслужвани кредити за стотици хиляди левове и сякаш нямало друг вариант, освен криминалния.

Но, оказва се, Софи Маринова не само не изглежда притеснена, но и не живее като човек, над когото е надвиснала сериозна заплаха! Джулиана Гани, която е дружка на певицата, сподели, че тя си живее доста на широко и не прави сметка на парите, които явно са все на кредит.

Преди време силиконката и певицата се засекли на светско събитие – раздаване на музикално награди. Джулиана останала приятно изненада от Софи Маринова, която се оказа с доста широки пръсти. Така Гани цяла вече яла и пила за нейна сметка, и то все луксозни ястия и питиета, пише pik.bg.

Софи Маринова май не може да живее скромно

Софи Маринова май не може да живее скромно

„Тръгнахме се в 3 часа, с Гринго разказваха истории, смееха се, супер години и позитивни. Преди да станем каза, че иска тя да плати. Ама ние какви неща си поръчвахме – само гъши дроб, сушита, разни салати, най-скъпите вина… А тя: „Да не съм Софи Маринова, ако не платя аз. За какво работя и изкарвам такива хонорари, ако не платя аз?!“. После ни закараха до Студентски град с якия им джип“, разказа непринудената силиконка.

А на фона на това парадиране с финансови възможности, Софи Маринова е затънала до уши в борчове. Гринго пък го грозят доста години зад решетките. Е, поне ще спести от отопление!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар