Кичка Бодурова в шок след стрелбата в Лас Вегас: Разминахме се на косъм!

Гласувайте за статията

Кичка Бодурова и семейството й за малко да станат част от черната статистика след стрелбата в Лас Вегас!

Кичка Бодурова е в шок след смъртоносната стрелба в Лас Вегас онази вечер. Тя се присъедини към стотиците световни звезди, които изразиха съболезнования и съпричастност към близките на загиналите и ранените. Но, оказва се, певицата е била пряк свидетел на ужаса>

В същата тази фатална вечер само стечение на обстоятелствата или по-скоро съдбата е спасила Кичка Бодурова и съпруга й Крис Запрас от евентуална трагична смърт. Той й предложил да се разходят именно по централния булевард на Лас Вегас, където се разигра невижданата жестокост. Родната естрадна легенда, обаче, сякаш имала предчувствие, че е по-добре да си останат в техния квартал, далеч от кънтри концерта.

А скоро след това разбрала от какво са се спасили благодарение на нейното шесто чувство. Въпреки че е била на безопасно място, Кичка Бодурова преживява трагедията сякаш е била на мястото на случването й. А и, все пак, тя е видяла ужаса в очите на местните и туристите, успели да избягат от куршумите на полуделия извършител.

Кичка Бодурова не може да се отърси от стреса

Кичка Бодурова не може да се отърси от стреса

След като успя да се съвземе от първоначалния шок и стрес, певицата написа кратко послание в социалните мрежи. Тя знае, че мнозина са се притеснили за нея, след като новините за случващото се в Лас Вегас са стигнали до тях, пише pik.bg.

„Моля се за всички,които са изпълнили болниците на Вегас, за тези които са изживели кошмара и моите съболезнования към близките на загиналите! Боже, вразуми света!“, написа потресената Кичка Бодурова във фейсбук, благодарейки на Бог, че е жива!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар