Медиите гръмнаха със сензационна вест за Никол Шерцингер и Григор Димитров

Гласувайте за статията

Самата Никол Шерцингер намекна наскоро за това

Медиите гръмнаха със сензационна вест за връзката на Никол Шерцингер и Григор Димитров. Според изданието „Сън“ любовта между изпълнителката и нашенеца е на път да остане в миналото. Причината за това е, че и двамата са прекалено отдадени на кариерите си на практика не отделят никакво време за връзката си.

Двамата постоянно пътуват. Често се случва единият да е в единия край на света, а другият – на другата част на земното полукълбо. В такъв случай единственият вариант за комуникация между тях остава телефонът. Но това не удовлетворява нито Никол Шерцингер, нито Григор Димитров.

И двамата са изнервени от факта, че не си отделят необходимото време, за да изживеят любовта си и да й се насладят напълно.

Самата Никол Шерцингер намекна наскоро, че нещата в личния й живот не вървят никак добре. Тя сподели не само пред свои колеги, но и пред известно издание, че се надява до 5 години ситуацията да се промени и тя вече да е семейна.

Красавицата в момента се изявява като жури на известно музикално риалити и постоянно флиртува не само с колегите си, но и с участниците във формата. Един от тях сподели в мрежата, че Никол Шерцингер е споделила с него, че иска да се омъжи за гласа му, защото е влюбена в него, пише ПИК.

Новината за раздялата на красавицата и тенисиста идва малко след като тя сподели, че вече е готова да встъпи в брак и да създаде семейство. Очарователната Никол досега заявяваше, че все още й е рано да предприеме подобна крачка, тъй като има други приоритети в живота си.

Но очевидно вече наистина е готова за това и е решена да потърси заместник на Гришо, който ще й помогне да реализира и тази своя мечта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар