Ивайла Бакалова се загаджи с Веско Воденицата!

Ивайла Бакалова отново е влюбена. Скандалната миска върти любов с мъж, известен като Веско Воденицата. Мис България 2001 и той били гаджета, разкриват близки до моделката. [caption id="attachment_529618" align="aligncenter" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова се влюби във Воденицата[/caption] Истинското име на Веско Воденицата е Веселин Денков. Той върти в столицата два ресторанта. Но предпочита да е далеч от нашите географски ширини. И живее на изкуствените острови в Персийския залив.

Според запознати с миналото му, Веско Воденицата натрупал първоначалния си капитал от „Магурата”. И ги вложил в собствени заведения.

Ивайла Бакалова дълго време нямаше сериозна връзка. Но сега изглежда тя е влюбена във въпросния мачо. И възнамерява да свие семейство с него в Дубай. Според слуховете Ивайла Бакалова се връщаше в България. В Дубай миската работи като брокер в международна компания за отдаване на недвижима собственост. И изкарва много добри пари, а дъщеря й Рая се радва на висок стандарт. Но причината двете да се завърнат в родината е бащата на Рая-Румен Вълка. Той недоволствал, че не може да вижда редовно дъщеря си и поискал от Ивайла Бакалова да се завърне в България. Румен се виждал няколко пъти с нея, от както дъщеря му е в богатото арабско емирство. Той възроптал срещу тази ситуация и принудил красавицата да се върне в България, заедно с щерка им. Припомняме, че Ивайла и Румен се разделиха преди години по доста драматичен начин. Рая е на 14 години и изобщо не искала да си идва у нас. Тя живеела там при висок стандарт и учела само с милионерски деца. Но истината е различна. Ивайла Бакалова не е от моделките, които често сменят мъжете. Името й се свързваше с Илия Павлов и после с Румен Гайтански, познат като Вълка, от когото роди дъщеря . Скоро след раждането на Рая бившият собственик на „Чистотата” в София я изостави. Независимо от това, говори се, че Вълка й оставил луксозен мезонет в столицата. Освен това спонсорирал продуцентския бизнес, с който Ивайла Бакалова се захванала след раздялата им. И давал по пет бона издръжка за дъщеря им Рая. След като бизнеса й се провалил с гръм и трясък у нас, Ивайла Бакалова замина за Дубай, да продава имоти.