Изненада! Щерката на Мира Добрева се омъжи едва на 18 (Брак по сметка ли е?)

Гласувайте за статията

Мира Добрева се уреди със зет като мед!

Тв водещата Мира Добрева омъжи красивата си дъщеря Лора за милионер! Тази новина гръмна чак сега, въпреки че венчавката се е състояла в началото на миналия месец. Едва завършила училище, младата девойка надяна брачния хомот. А избраникът й определено е повече от добра партия, която не е за изпускане!
Лора е оплела в мрежите си перспективен милионер, който е от богато семейство. Въпреки големите му възможности, щерката на Мира Добрева се е появила на сватбата си с роклята от абитуриентския си бал миналата година. Тя завърши елитно частно школо, а месеци след това скъса с моминството.
Венчавката се е състояла в Кюстендил и затова и не се е разшумяло така покрай нея. А и Мира Добрева си мълчи и на никого не се е похвалила, че се р уредила с доста заможен зет. Тя не просто нямала нищо против дъщеря й да мине под венчилото на тази крехка възраст, а дори била инициатор на идеята. После как да не се чуди човек дали не е брак по сметка…
Мира Добрева подучва дъщеря си за тънката част

Мира Добрева подучва дъщеря си за тънката част

Все пак, младоженката Лора сподели кадри от щастливото събитие в социалните мрежи. Чаровницата също няма притеснения, че като майка си ще се разведе, защото е сигурна, че е намерила любовта на живота си. повече информация за съпруга й на този етап няма. А най-любопитно със сигурност е колко им е възрастовата разлика и има ли по-специална връзка между неговото и нейното семейство, пише hotarena.net.
Зетят на Мира Добрева не разчита само на парите на мама и тате, но гледа да изгради и своето бляскаво бъдеще. Той е завършил Американския колеж и крачи уверено нагоре към върха. Е, разбира се, обича да се глези с мощни коли и скъпи партита. Но надали Лора се е омъжила за него заради това, нали?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар