Мира Добрева се уреди със зет като мед!

Тв водещата Мира Добрева омъжи красивата си дъщеря Лора за милионер! Тази новина гръмна чак сега, въпреки че венчавката се е състояла в началото на миналия месец. Едва завършила училище, младата девойка надяна брачния хомот. А избраникът й определено е повече от добра партия, която не е за изпускане!
Лора е оплела в мрежите си перспективен милионер, който е от богато семейство. Въпреки големите му възможности, щерката на Мира Добрева се е появила на сватбата си с роклята от абитуриентския си бал миналата година. Тя завърши елитно частно школо, а месеци след това скъса с моминството.
Венчавката се е състояла в Кюстендил и затова и не се е разшумяло така покрай нея. А и Мира Добрева си мълчи и на никого не се е похвалила, че се р уредила с доста заможен зет. Тя не просто нямала нищо против дъщеря й да мине под венчилото на тази крехка възраст, а дори била инициатор на идеята. После как да не се чуди човек дали не е брак по сметка...
[caption id="attachment_529612" align="alignnone" width="300"]Мира Добрева подучва дъщеря си за тънката част Мира Добрева подучва дъщеря си за тънката част[/caption]
Все пак, младоженката Лора сподели кадри от щастливото събитие в социалните мрежи. Чаровницата също няма притеснения, че като майка си ще се разведе, защото е сигурна, че е намерила любовта на живота си. повече информация за съпруга й на този етап няма. А най-любопитно със сигурност е колко им е възрастовата разлика и има ли по-специална връзка между неговото и нейното семейство, пише hotarena.net.
Зетят на Мира Добрева не разчита само на парите на мама и тате, но гледа да изгради и своето бляскаво бъдеще. Той е завършил Американския колеж и крачи уверено нагоре към върха. Е, разбира се, обича да се глези с мощни коли и скъпи партита. Но надали Лора се е омъжила за него заради това, нали?!
Изненада! Щерката на Мира Добрева се омъжи едва на 18 (Брак по сметка ли е?) - Снимка 2