Още на третия път: Венета Райкова с култов гаф в „Папараци“!

Гласувайте за статията

Венета Райкова сгафи жестоко в ефир!

Венета Райкова се издъни още в третото си предаване Папараци. Както знаем, тя смени водещата Николета Лозанова в предаването на Би Ти Ви.

Венета Райкова

Венета Райкова разсмя зрителите

Но още на третия път направи страшен гаф. Блондинката се показа в ефир с бял таблет. При положение, че „Папараци“ е на запис и пред нея има аутокю.

Телевизионната водеща има дългогодишен опит в телевизията. Но едно такова съоръжение слага отпечатък на съмнение в качествата й на дългогодишна водеща.

Едва ли е необходимо Венета Райкова да държи таблет. Който, на всичкото отгоре, дори не беше включен. Невероятно, но факт.

След като се появи пред камерата Венета Райкова обърна екрана на таблета. А зрителите отлично видяха, че той е изключен и не работи.

Докато Николета беше водеща, тя размахваше некоординирано ръцете си при всяко обявяване на клиповете. Нейната заместничка също пожела да сложи свой белег на предаването.

Венета обаче направи нещо непростимо в ефир. Даде гръб и задница на камерата и зрителите. Веднага в социалните мрежи я заляха с негативни коментира.

Онлайн потребителите недоумяват как така една водеща с дългогодишен стаж си обръща гърба на екран. Но простено да й е, защото знаем, че блондинката е минала през доста перипетии.

Мъките на Венета Райкова са започнали преди раждането й. Близките на бащата на Венета Райкова са искали майка й да направи аборт, тъй като двамата са се разделили.

Жената обаче не се съгласява и ражда Венета. По-късно пък и намира втори баща.

Пастрокът й ги стабилизира финансово, но блондинката не се разбира и с него. Венета Райкова не се вижда с биологичния си създател и до днес.

Но перипетиите на журналистката минават няколко етапа. Сега тя вече е водеща на „Папараци”, но спънките не спират да я следват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар