Принц Уилям посети център за наркомани, отправиха му тежки обвинения

Гласувайте за статията

Принц Уилям остана безмълвен от доста провокативен въпрос.

Като част от все по-натоварената си програма, принц Уилям посети клиника за наркозависими в Ливърпул. Там той се запозна с условията, при които се лекуват пациентите, и проведе разговор с тях. А след това журналистите веднага го атакуваха с уместна, но неудобна питанка. Престолонаследникът не пожела да отговори какво е неговото мнение за легализирането на леките наркотици на Острова.

Мнозина прочетоха в това мълчание негласно съгласие. Други бяха убедени, че не може сам да изразява мнение, което не е съгласувано с кралицата. Която и от двете версии да е правилна, а вероятно и двете, принц Уилям знаеше, че под въпроса прозира провокация. Не веднъж членове на кралското семейство са били хващани да употребяват наркотици, били те леки или тежки.

Дори самият брат на принц Уилям – Хари, до преди години редовно бе излавян напушен от папараците. Баткото уж нямал мнение по въпрос. Но неговите близки и далечни роднини не веднъж ясно да изразявали позицията си чрез своите действия. Щом членовете на кралското семейство могат да употребяват наркотици, то защо за останалите британци да е забранено, питат се мнозина.

Принц Уилям попадна в неудобна ситуация

Принц Уилям попадна в неудобна ситуация

Преди 17 години братовчедът на британската кралица лорд Фредерик Уиндзор бе сниман проснат на пода на нощен клуб. Тогава се заговорим че е прекалил не само с алкохола, но и с кокаина. Племенницата на съпругата на принц Чарлз, Ема паркър Боулз, многократно се е лекувала от зависимост към наркотиците., пише blitz.bg.

Чичото на съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън също бе изловен преди години в клуб в Ибиза да се черпи с линии от бял прах. Двамата кръщелници на принц Чарлз също многократно са улавяни да употребяват наркотици не само от папараците, но и от властите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар