Роднините зарязаха Теодора Цонева и детето й! (9-годишното дете спи в полицията)

Гласувайте за статията

Никой не иска да се погрижи за сина на Теодора Цонева

Момченцето на щерката на Коста Цонев спи в полицията

Роднините зарязаха Теодора Цонева и детето й. Оказа се, че никой от близките на щерката на Коста Цонев не желае да се погрижи за сина й, докато тя е в кома в болницата.

9-годишното момченце е принудено да спи в полицията, а служителите в 4-то РПУ спешно му търсят приемно семейство, което да го приеме.

Близки до семейството издадоха, че семейството на покойния Митко Цонев е отказало да прибере малчугана. Възможност за прибиране на детето нямала и Ели Цонева, мащеха на изпадналата в кома Теодора.

9-годишният Давид знае само италиански език. Той е от брака на Теодора с австралиец, който я напуснал и изобщо не се грижи за момчето.

Теодора ЦоневаКакто вече знаете, дъщерята на покойния актьор Коста Цонев и водещата Анахид Тачева е направила опит за самоубийство. В момента тя е в тежка кома. Вестта бе потвърдена пред ПИК от близки до семейството, както и от болницата „Пирогов“.

Теодора опитала да сложи край на живота си, поглъщайки огромно количество антидепресанти, комбинирани с алкохол.

През лятото тя си дошла в България, след като дълги години живееше в Италия, а от 4 години работеше в посолството ни в Рим.

Смятала да остане само за годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините. За престоя си в София Цонева наела квартира за няколко седмици. Тук обаче се влюбила и решила да остане и да прави музикална кариера. Нещата обаче очевидно не потръгнали и тя изпаднала в депресия, твърдят нейни близки.

Майка й – знаменитата говорителка Анахид Тачева, живее в САЩ при другата си дъщеря, която носи нейното име.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар