Мъжът на Илияна Йотова отказва да гласува за БСП

Гласувайте за статията

Мъжът на Илияна Йотова спасил живота на двама министри

Мъжът на Илияна Йотова не гласува за БСП. Съпругът на вицепрезидента на страната е един от най-известните ортопеди у нас, а лекарските му умения буквално са спасили живота на бивши министри.

Проф. Андрей Йотов спасява от инвалидния стол бившия министър на спорта Свилен Нейков, който заемаше длъжността в първия кабинет на Бойко Борисов. В рамките на час и половина съпругът на вицепрезидента оперира ахилеса на шампиона по гребане, който къса сухожилие по време на любителски футболен мач, а забележителният гол му коства 45 дни в гипс. Бившият външен министър от ГЕРБ Николай Младенов също се доверява на проф. Йотов, когато преди време при нелеп инцидент къса фатално мускул.

Нещастие на зеления терен сполетява и депутата от БСП Иван Ибришимов, който поврежда менискус по време на игра на квартален стадион в Дупница. Тъй като на „Позитано“ 20 за професионалните умения на съпруга на Илияна Йотова се носят легенди, на народния представител не му отнело много време да се колебае и да реши, че ще легне на неговата операционна маса.

Илияна ЙотоваСъвсем наскоро пък знаменитият ортопед подмени колянната става на най-популярния шеф на Клуба на артиста в Народния театър – Никола Антикаджиев. 87-годишният легендарен ресторантьор си подарил операцията навръх рождения ден, защото искал отново да се чувства като младеж.

Отвъд хилядите благодарни пациенти проф. Йотов признава, че е имал не една или две критични случки, в които роднини и болни са го ругали. До агресия в кабинета му обаче никога не се стигало, защото бил търпелив и знаел как да овладява всяка ситуация. Гафове правел предимно у дома и най-често му се налагало да се извинява на съпругата си заради битови грешки или благородни лъжи.

Иначе гледал да е напълно откровен с нея, като дори й признавал, че невинаги гласува за нейната партия, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар