Любо Нейков е на път да вземе важно решение

Гласувайте за статията

Любо Нейков е категоричен

Любо Нейков е на път да вземе важно решение. Търпението на комика се изчерпа и той е категоричен, че този път няма да направи компромис.

Както вече стана ясно, няма да се снимат повече епизоди на „Столичани в повече“. „Комиците“ е още една от продукциите на комика, която също е под въпрос. Не е ясно дали ще има нов сезон. Но пълничкият продуцент е категоричен, че ако има такъв, той ще е последен.

Ръководството на бТВ предлага компромисен вариант, според който шоуто да се излъчва три пъти седмично в кратки епизоди с продължителност от около 30 минути. Идеята е да се запълнят дупките в програмата за новия сезон.

Любо Нейков е категоричен, че няма да търпи подобно унижение и няма да подложи и служителите си на това. Той е готов да скъса окончателно с частната телевизия.

Любо Нейков е изключително обиден от решението на продуцентите да поверят най-гледаното време на новото предаване по бТВ, което ще бъде водено от Мариан Маринов. То ще се излъчва всяка съботна вечер от 22,00 часа.

Комикът е категоричен – или „Комиците“ ще се излъчват, както досега, или ще скъса окончателно с частната медия.

Приближени до него коментират, че този път той няма да се поколебае и ще напусне телевизията, ако не успее да постигне желаното, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Последните клюки около него гласят, че в живота му се задава радостно събитие. Според мълвата, съпругата му Гинка е бременна отново. Любо Нейков е на седмото небе от щастие и не се отделя от любимата си.

Гинка е редуцирала до минимум излизанията си от дома и спазва стриктно лекарските препоръки. Любо Нейков дори й е наел шофьор и й забранява да шофира. Той е неотлъчно до нея и я придружава на всяко излизане от дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар