Фики Стораро с ултиматум от Гюлджан

Фики Стораро с ултиматум от Гюлджан
4.5 (90%) 2 votes

Дни преди сватбата: Гюлджан постави ултиматум на Фики Стораро

Бъдещата съпруга на Фики Стораро – Гюлджан му постави ултиматум. Луда ревност измъчва красавицата и тя не крие това от бъдещия си съпруг.

Както вече стана ясно, сватбата на известния изпълнител ще бъде идния месец. Тогава той ще се врече във вечна вярност на любимата си.

След като двамата избрали датата, на която ще се венчаят, дошло ред и на обсъждането на още един въпрос – гостите на сватбата. Точно тогава Гюлджан показала на Фики Стораро, че го ревнува до безумие.

На щастливото събитие ще присъстват всички колеги на изпълнителя. Единствено Преслава все още не е получила покана. И със сигурност няма да получи такава. Гюлджан заявила в прав текст, че не желае най-щастливия ден в живота й да бъде помрачен от Преслава.

Всеизвестен факт е, че преди да се обвърже с бъдещата си съпруга, Фики Стораро изживя бурна любовна афера с добричлийката. Заради нея той дори си навлече гнева на бившия й любим Бирмата, който в момента има връзка с колежката й Алисия.

За отсъствието на Преслава от сватбата на Фики Стораро има още една причина. Както вече стана ясно, кума на младоженците ще бъде Галена. Тя и Преслава са в обтегнати отношения от почти две години. Галена също е категорична, че не желае да вижда колежката си в този момент, пише Хот арена.

За напрежението между двете пайнерки се изписа много, но нито една от тях не потвърди каква е причината за това. Една от клюките гласи, че това са годишните награди на „Пайнер“. Но според друг слух, причината е много сериозна.

Преслава не може да преглътне предателството на колежката си. Всеизвестен факт е, че Галена е запознала Фики Стораро и Гюлджан – нещо, за което Преслава никога няма да й прости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар