Алекс Сърчаджиева се стопи от мъка (Иван Ласкин с тежка диагноза)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева крие тежки проблеми зад усмивката си, Иван Ласкин е с чернодробна цироза

Черни облаци надвиснаха над Алекс Сърчаджиева. Която се топи от мъка по любимия си Иван Ласкин. Актьорът, който влезе в болница за три дни по време на участието си във „Фермата” е диагностициран с цироза на черния дроб.

Сърчаджиева, която води дейли епизодите на „ВИП Брадър” и трябва всяка вечер да се усмихва на зрителите едва издържала да се справя с ангажиментите си на ко водеща на Големия брат.

Никой до момента не подозирал за тежкото заболяване на Ласкин. Актьорът прочул се с култовата си роля в детския сериал „Васко да Гама от село Рупча” в последно време бе известен с това, че не обича много, много да се товари с работа и е любител на чашката. А на Алекс й се налагаше да издържа и него и дъщеричката си. Като се скъсваше от работа, дето се вика тъче на няколко стана, предават от hotarena.net.

Опитът на Ласкин да спечели някой лев в селското риалити „Фермата”се увенча с провал. Той бе откаран по спешност в болница и излезе от формата още в началото.

Само, че близките му получиха нов удар след като докторите му установиха тежкото заболяване. Според специалистите цирозата не се лекува напълно. Но може да се забави фаталното развитие на болестта със строга диета, пълно въздържание от алкохол и прием на медикаменти.

Освен това са забранени физическите натоварвания. Иван Ласкин трябва да се пази от тежък труд, а красивата му половинка да работи и за двама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Алекс Сърчаджиева се стопи от мъка (Иван Ласкин с тежка диагноза)”

  1. Fakir

    окт. 19. 2018

    Миналата седмица в нашата болница един професор умря от също от алкохолна цироза. Всички се питаха ЗАЩО се пропи този човек. Истината е че внучката му беше в нашата болница и той случайно видя кръвните й проби и разбра че не е дете на сина му. От тогава започна да прекалява с алкохола и това го довърши.

Добавете коментар