Цвети Стоянова обърна гръб на тези, които бяха до нея в най-трудния момент!

Цвети Стоянова разочарова мнозина, но никой не смее да я съди
0

Цвети Стоянова тотално разочарова бившите си съотборнички.

Гимнастичката Цвети Стоянова явно е приела като част от тоталната промяна в живота си това да скъса окончателно с момичетата, с които до скоро бе едно семейство. Бившият ни ансамбъл по художествена гимнастика преживя и почувства много покрай драмата със Златното момиче. Но получи прекалено малко в замяна!

Още след като започна да се възстановява и да връща нормалния си ритъм на живот, Цвети Стоянова изненада неприятно доскорошните си най-добри приятели. Гимнастичките са споделяли не веднъж с голямо огорчение, че не поддържат никакви отношения с нея. И причината със сигурност не е в тях. Те не веднъж са демонстрирали своята обич и всеотдайност към нея.

Цвети Стоянова разочарова мнозина, но никой не смее да я съди
Цвети Стоянова разочарова мнозина, но никой не смее да я съди

Цвети Стоянова пък бе категорична, че никога не е обичала художествената гимнастика и не иска повече да има общо с нея. Явно и с момичетата, с които покори всички върхове в този спорт. Тя започна да наваксва с удоволствията в живота, промени и визията си. Май и се взе за нещо повече от бившите си съотборнички, улисана в желанието си да бъде силна, пише blife.bg.

А тяхното търпение и разбиране в един момент се изчерпа… „Щом е решила да не ни търси и да скъса всякакви отношения с нас, нейна си работа“, коментират Златните момичета, които също вече са спрели да търсят контакт с Цвети Стоянова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.