Погребаха тайно Хю Хефнър

Гласувайте за статията

С тайно погребение изпратиха Хю Хефнър в последния му път

Посред нощ, като крадци се измъкнаха близките на Хю Хефнър от дома му. Семейството на покойния магнат му устрои погребение в изключително тесен кръг и изнесе тялото от дома му, без много шум.

Според слуховете, една от причините за прибързаното погребение, е желанието на новия собственик да влезе веднага във владение. Малко преди смъртта си, култовото имение на „Плейбой“ бе обявено за продан. Едно от условията беше магнатът да остане да живее там до смъртта си, както досега. И едва след неговата кончина, семейството и зайчетата му да напуснат мястото и да се преместят да живеят другаде. Желанието му бе уважено, но само няколко часа след смъртта му, новия собственик поиска от близките да се изнесат от имота. По всяка вероятност къщата ще бъде отдадена на продуцентски компании, за снимане на филми в нея, а също и превърната в атракцион, предвид интереса, който привлича от поколения насам.

Що се отнася до покойния Хю Хефнър, той ще бъде погребан до любимата си актриса Мерилин Монро. Тя е първата, която позира за списанието, превърнало се в легенда. Младата звезда е една от първите любимки на магната. А самият той неведнъж е споделял, че много би желал да бе още жива, а не да си отиде толкова млада.

Според други, той е изпитвал тайна любов към нея и затова през 1992 година закупува гробното място до нейното. Сега желанието му е изпълнено и той ще бъде положен до нея.

Погребаха тайно Хю Хефнър

Погребаха тайно Хю Хефнър

Междувременно стана ясно, че имението „Плейбой“ е продадено за 100 000 000 долара. Това е последният опит на магната да спаси потъващата си империя. Начело на компанията в момента стои най-големият му син Купър, но в управлението участват и другите му деца. За разлика от баща си обаче, нито един от тях не се интересува от плейбой зайчета, така че на тази традиция е сложен край.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар