Чудо: Поставете аспирин в прането и вижте какво ще се случи!

Гласувайте за статията

Нямате идея какво прави за дрехите ви един най-обикновен аспирин!

Много често дрехите не са така бели, щом ги извадим от пералната машина. Дори да ги перем с качествени прахове и да не ги смесваме с дрехи с други цветове, бялото никога не е така бяло. както в деня на купуването.

аспирин

Най-обикновен аспирин, а дрехите ви просто ще светнат като чисто нови, непременно го пробвайте!

Много домакини се сблъскват с този проблем. За маниачките сивеещите дрехи са си често унижение, което може да смачка самочувствието им.

Много пъти сме се убеждавали, че дори и най-качествените перилни прахове не докарват белотата на дрехите ни. Но не се налага веднага да търчим до магазина, за да си купим избелващи препарати.

От една страна те не са евтини, от друга не вършат работа. И често предизвикват други, неприятни странични ефекти. Затова има един наистина лесен трик, с който дрехите ви отново да заблестят от белота.

Лесен, достъпен и  много евтин. Това се постига с обикновения аспирин. Рецептата е много лесна и бърза. Просто поставете една таблетка от 325 милиграма в два литра гореща вода.

Оставяте таблетката да се разтвори добре. След това в този разтвор потопете белите дрехи. Оставете сивеещите дрехи да престоят седем часа във водата с аспирина.

Ефектът е същият и ако поставите една таблетка аспирин в пералната машина. По този начин тя ще се разтвори още по-добре.

Така ще забравите за проблема и ще спестите много от скъпи избелващи препарати и прахове за пране.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар