Аделина Солтарийска взриви с нови силиконови балкони!

Гласувайте за статията

Аделина Солтарийска наду балконите си!

Аделина Солтарийска накара мъжете да останат с отворени уста. Мъжката половина на зрителите от модното шоу на Златка Райкова онемяха.

Аделина Солтарийска

Аделина Солтарийска изду балконите си, прави ли напук на мъжа си

Щом на котешката пътека се появи в целия си блясък съпругата на Борис Солтарийски. Аделина се върна към моделството и е по-красива от всякога.

Брюнетката остави без дъх зрителите от модното шоу. Красивата съпруга на певеца от „Ку-ку бенд“ триумфално се завърна на модния подиум.

За радост на ценителите на красотата тя се появи напълно променена. С тънка талия и напращял бюст. Определено Аделина Солтарийска е увеличили значително чашката на сутиена си.

Хубавицата не признава, че е легнала под ножа, но доказателствата са безспорни. Съпругата на Боцко никога не е страдала от малка гръдна обиколка.

Тя винаги се е радвала на красив бюст и е радвала мъжките погледи. Никога не се е оплаквала и от липса на мъжко внимание.

Но явно танцьорката е изпитвала желание да си ремонтира балконите. Въпреки че винаги е имала много ухажори слуховете за изневерите на мъжа й са смачкали самочувствието й. Мълвата, че двамата с Борис Солтарийски, че са пред развод може и да са верни.

Причината са безкрайните му участия и задявките му с неговите фенки. Категорични доказателства няма, но Аделина не спирала да ревнува съпруга си.

За това може би те заминаха за Дубай само с дъщеричката си Ема, без присъствието на Борис Солтарийски.

А за да го накара да беснее ида съжалява какво е изпуснал, преди да го напусне, вероятно е решила да се тунингова. Но дори и клюката да излезе истина вероятността красивата съпруга на Борис да остане сама е почти равна на нула.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар