Ти да видиш! Българка под един покрив с Антъни Джошуа!

Гласувайте за статията

33-годишна българка е сред най-доверените хора на Антъни Джошуа.

Оказва се, че новият съперник на Кубрат Пулев Антъни Джошуа е свързан с България и по друга линия. В новия му дом в елитен лондонски квартал, българка върти цялото домакинство! Нейното име е Снежана Никифорова и е родом от Враца. Сънародничката е част от свитата на боксьора от три години. До преди мача с Кличко той живеел с майка си в едно от предградията на Лондон.

Но след грандиозната победа и спечелените милиони, Антъни Джошуа станал новодомец. А в баровското имение работи и една българка, която предпочита да не се говори много за нея. Първоначално името й не се споменаваше, но не разкрито от местните врачански медии. Снежана предпочита да не се свързва в България и родния си град, където не се слави с добро име.

Джошуа е поверил дома си на българка

Джошуа е поверил дома си на българка

33-годишната българка има два брака и развода зад гърба си, както и две деца от двама мъже. За нейно съжаление, Снежана не обитава луксозния дом на Джошуа, а се гъчка в квартира с други българи в Лондон. Определя Антъни като изключително мил и добросърдечен човек, както и като страхотен работодател, пише blitz.bg.

Не е ясно дали боксьорът знае, че прислужницата му е сънародничка с Кубрат Пулев. Това е поредното доказателство колко е малък света. Любопитно е и кого ще подкрепа 33-годишната българка по време на оспорваната битка на 28 октомври в Кардиф – родната Кобра или мъжа, който й осигурява прехраната.

Имението е купил с милионите от Кличко

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар