Погребват Хю Хефнър до Мерилин Монро (Тайна любов свързва легендите половин век?)

Гласувайте за статията

Хю Хефнър платил 75 000 долара, за да го погребат до Мерилин Монро

Хю Хефнър и Мерилин Монро ще почиват навеки един до друг в гробището на Лос Анджелис. Според информациите в медиите, плейбоят платил почти 100 000 долара, за да бъде положен до любимата си кинолегенда. Някои слухове твърдят, че издателят е обожавал тайно актрисата и е бил луд по нея. И макар тя никога да не е изявявала желание да бъде едно от зайчетата му, приема да се снима за една от първите корици на списанието му. А той никога не я забравя. И до толкова я обича, че настоява да бъде погребан до нея.

След новината из Холивуд плъзна мълвата, че двамата тайно се обичали и затова той е поискал да бъде положен до нея. И макар в живота никога да не са се сближавали, ще останат заедно в смъртта.

Междувременно цял Холивуд, а и много почитатели на Хефнър се стекоха около имението му в Плейбой. Създателят на империята за развлечения беше знакова фигура. Мнозина помнят паметните партита, които организираше, както и големите звезди от Златния век на Холивуд, които ходеха там.

В смъртта си Хю Хефнър бе почетен от най-големите имена и днес. Ким Кардашиян сподели корица на „Плейбой“ със своя снимка, а Парис Хилтън своя снимка, на която се прави на зайче, заедно с любимия си магнат. Още един любопитен кадър присъства в колекцията паметни спомени — Доналд Тръмп с плейбой модела Бранди Бранд — корица, която пази дори в кабинета си в Ню Йорк.

Американският магнат обаче бе отчужден от близкия си приятел, от третата си съпруга Мелания. Настоящата първа дама, за разлика от Мерилин Монро, не се чувства никак комфортно в компанията на медийния магнат.

Хю Хефнър крие тайна любов към Мерилин Монро?

Хю Хефнър крие тайна любов към Мерилин Монро?

След няколко техни срещи, когато тя още е в зората на връзката си с Тръмп, двамата избягват се срещат. А мнозина шушукат, че първата дама адски се срамува от актовите си снимки за списанието в този период.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар