Ново 20! Стоян Алексиев изгонен от дома си, заживя на квартира с любовницата

Гласувайте за статията

Стоян Алексиев се отказа да отрича любовта си към студентката и набързо разруши брака си.

След гръмването на скандала с папарашките снимки, Стоян Алексиев използва какви ли не нелепи оправдания, за да прикрие чувствата си към 22-годишната Ивана. Въпреки че се покри от медийното пространство, 66-годишният актьор продължава да върти скандалната си афера. Нещо повече – тя се задълбочава постоянно. А бай Стоян вече плати тежка цена за нея.

Близки на звездата от „Откраднат живот“ споделят, че съпругата му Надежда е вдигнала ръце от забежките му и целия медиен тормоз върху тях. Затова тя е решила да сложи край на отношенията им. И то по доста категоричен начин. Унижената жена изгонила най-позорно Стоян Алексиев от семейния им дом и дори сменила бравата, за да не може да се прибере!

Стоян Алексиев май не очакваше да се стигне дотук

В първите дни след гръмкия скандал, Стоян Алексиев се принудил да се пренесе в студентското общежитие на любовницата си Ивана и да бере огромен срам. Набързо разбрал, че така няма как да го бъде и наел скромна квартира недалеч от центъра, където да си устройват любовните рандевута. Наскоро папараци отново уловиха актьора и студентската да се целуват на публично място, пише pik.bg.

Но истината е, че това си е истинско изключение от правилото, което Стоян Алексиев си е наложил след скандала. Той не си позволява да се появява на публични места с Ивана. Притеснява се много от пореден линч. А най-притеснено му е да не остане съвсем без работа. И без това сега се издържа с мизерната заплата от театъра. Така че нищо чудно и 22-годишната палавница скоро да му бие шута.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар