Лоши времена застигнаха Стоян Алексиев

Гласувайте за статията

Актьорът бе изритан от семейното им жилище

Едва ли актьорът Стоян Алексиев е допускал, че някога ще се забърка в такъв скандал и ще има толкова тежки последствия.

Оказва се, че забранената любов между 66-годишният Стоян Алексиев и 22-годишната студентка кукловодка Ивана Бобойчева, е по-здрава дори и от стомана. Любовта им успя да устои на множеството критики, с които двамата бяха залети.

Въпреки всичко и всички Стоян Алексиев, който влезе в ролята на проф. Генадиев в сериала „Откраднат живот“, продължава да върти любов с младата си изгора. И всичко това се случва под носа на съпругата му Надежда. Сякаш актьорът се опитва да направи напук на всички, които очакваха, че след като бе хванат в крачка, ще се кротне.

Стоян Алексиев

Актьорът бе изритан от семейното им жилище

Запознати издават, че Надежда вече е изпъдила белокосия Дон Жуан от дома им. И това обаче не е стреснало актьора и двамата с Ивана продължават да поддържат интимна връзка. Единствената разлика е, че сега двамата са по-предпазливи в сравнение с преди. Опитват се да не парадират с чувствата си, особено около Народния театър. Именно там бяха увековечени недостойните действия на Стоян Алексиев.

Към днешна дата белокосият любовчия пристига и си тръгва сам от работа. Колегите му коментират, че по всяка вероятност се е изплашил, че може да изгуби хляба си след скандалните снимки.
Припомняме, че Алексиев бе уловен в момент, в който бърка в гащите на Ивана. И всичко това се случи пред Народния театър.

Тези кадри накараха директора на театъра Мариус Донкин да побеснее. Дори му се наложи да проведе собствено разследване, за да изясни случая с опозорения си служител.
За да измие срама от случката, Донкин нареди Стоян Алексиев да бъде пенсиониран по възможно най-бързия начин.

Малко по-късно той отмени заповедта си. Запознати издават, че след скандала, белокосият плейбой е по-нисък и от тревата. Отдавна не се е появявал публично с младата си изгора, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар