Нещо невиждано се случи в Народното събрание (ФОТО)

Гласувайте за статията

На много места прокапа от дъжда

Нещо наистина невиждано досега се случи в Народното събрание.

Депутатите са на път да обявят бедствено положение, след като Народното събрание прокапа отвсякъде.
Дъждът над София не спира да вали от следобедните часове на вчерашния ден.

Народното събрание вече е прокапало отвсякъде и е на път да прогизне. Водата успя да пробие и в сградата на Народното събрание. Най-потърпевша е стъклената му част.
Капките над стълбите на втория етаж се сипят като из ведро. Именно там са разположени залите „Запад“ и „Изток“, отбелязва „Флагман“.

Народното събрание

На много места прокапа от дъжда

Мокетът, който застила стълбите вече е мокър. Очаква се всеки момент администрацията да вземе мерки. На този етап народните представители не са съобщили за проблеми в пленарната зала на Народното събрание.

За никого не е тайна, че към момента в сградата на бившия Партиен дом тече сериозен ремонт. Очаква се следващата година по това време зала „Света София“ да може да приюти официалните пленарни заседания на избраниците на народа.

Прогнозата на синоптиците сочи, че и днес ще се задържи предимно облачно. Главно в Предбалкана и Южна България ще продължи да вали. По-значително количество валежи ще паднат в Рило-Родопската област и югоизточните райони.

Синоптиците прогнозират, че до вечерта валежите на повечето места ще спрат. Вятърът ще е слаб, а в източните райони на страната – до умерен. Ще се ориентира от север-североизток.
Дневните температури ще продължат да се понижават. През днешния ден максималните няма да надвишат 15-20 градуса.

Междувременно стана ясно, че председателят на БСП Корнелия Нинова вече се е избавила от шината. Припомняме, че тя бе принудена да я носи в продължение на две седмици, след като автомобила й попадна в катастрофа.

Лидерката на БСП претърпя пътен инцидент на 12 септември. Тя е отивала към партийната централа, когато автомобилът, в който е пътувала, е бил ударен. В резултат на удара Корнелия Нинова се оплакваше от болки във врата. По-късно бе установено, че има мозъчно сътресение, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар