Ванга в последните си дни: Знам, че искат да ме убият!

Гласувайте за статията

Ванга се е страхувала да не бъде отровена заради тайните, които знае.

В последните месеци преди смъртта си, пророчицата Ванга е залиняла не само заради болестта си, но и заради основателни притеснения. Тв винаги е била силна и безстрашна жена, която не се притеснява от това какво знае и какво говори. Но един от приближените й днес споделя, че много се е страхувала да не би някой д ай пожелае смъртта и да я отрови.

А мераклии да го направят със сигурност не са липсвали. Все пак, Ванга е била наясно с мръсните тайни на политици, бизнесмени и мутри. Но пророчицата никога не се е забърквала в интриги. Тя не е цепела басма дори на най-страшните хора, които са я посещавали. Така веднъж един чеченец дошъл при нея заради тежко заболяване.

Ванга е имала много врагове

Ванга е имала много врагове

Тя го отпратила, обаче, защото ръцете му били кървави. Един от четиримата най-приближени на Ванга признава, че никога не я е виждал така притеснена и умислена, както в последните си месеци. Тя взимала храна сама от тези четири човека, на които имала пълно доверие. Накрая стеснила кръга си само до икономката си Витка, пише bgdnes.bg.

Въпреки все по-напредващия рак на гърдата, пророчицата от Рупите продължавала да помага на хората и да се държи стоически напук на болките. А дали наистина Ванга е починала от онкологичното заболяване или някой е успял да осъществи пъкления си план да й затвори устата завинаги, надали някога ще разберем със сигурност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар