Наследниците на Никола Анастасов се хванаха за гушите (Имот скара синовете му)

Гласувайте за статията

Никола Анастасов скара синовете си, след смъртта му не могат да разделят апартамента

Синовете на Никола Анастасов след смъртта му не могат да се дишат. За последно били заедно на погребението на татко си. Но от тогава насетне спрели да си говорят.

Ябълката на раздора се оказал апартамента на баща им. Който се намира близко да Руски паметник. Имота бил оценен за 530 хиляди лева. Три месеца след кончината на комика наследниците му го обявили за продажба.

Никола Анастасов със съпругата си и синовете си

Преди около година апартаментът бил продаден. Но сделката хич не минала гладко. Братята не могли да разделят парите, спорейки на кого колко се полагат. Скъсали всичките си връзки. Не се поглеждали дори на семейните празници, предават от retro.bg.

По-големия брат Ивайло имал хубав и процъфтяващ бизнес. Той се занимавал с производство на покривала за големите камиони и тенти. На актьора бил кръстен първородния му син. Който в момента бил 30 годишен и бил запален ловджия.

Чавдар, който е втория син на Никола Анастасов правел бизнес с реклама. Той зарадвал баща си с внучка. Която се казвала Виктория и завършила „Право”.

Братята обаче не успели да задържат браковете си. И двамата се развели със съпругите си. По-големият бил по-скромен и не искал да се знае нищо за личния му живот. Докато Чавдар правел точно обратното.

Според слуховете по-малкия бил обвързан в страстна афера с бг журналистка. С която има голяма разлика във възрастта. Тя била отговорна за комуникациите в голяма банка. Влюбените вече живеели заедно и се замисляли по въпроса за наследник. Никола Анастасов не можал да се запознае с новата си снаха приживе. Но свекървата успяла да се спогоди с новата любов на по-малкия си син.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар