Спипаха Стоян Алексиев отново с любовницата (Пак ли снимат сцени?)

Гласувайте за статията

Спипаха бай Стоян Алексиев в крачка, актьорът се мляска публично с любовницата си Ивана

Стоян Алексиев показа че когато се запали стар боклук няма гасене. Актьорът бе щракнат от папараци да се целува с любимата си студентка Ивана Бобойчева. Има, няма месец от както гръмна скандала, че й бърка в гащите.

Звездата от предишния сезон на лекарския сериал „Откраднат живот” не си спести публичните нежности, които си размени с палавата студентка. В  предаването на Венета Райкова „Папараци” лъснаха новите снимки. Слухът, че имат връзка отново бе потвърден. Не остана никакво съмнение в зрителите за любовната афера между двамата. 

Събитието е само ден, след като съпругата на актьора Надежда отпразнува именния си ден. А двамата с бай Стоян все още официално са семейство.

След първите снимки доктор Генадиев хукна да се оправдава, че няма връзка с апетитната и млада колежка. Актьорът заразправя, че правили снимки за нов проект. Само, че никой не му хвана вяра на думите, че Ивана му е само приятелка, предават от електронното издание hotarena.net.

Студентите могат да се закълнат, че връзката на възрастния мъж и Бобойчева е с дата от преди три години.

След първата скандални порция фотоси Алексиев имаше здравословни проблеми и почти го бяха изгонили от Народния театър. Палавницата се покри и изтри профила си в социалните мрежи. Но след като всичко утихна отново е активна във Фейсбук.

Напук на недоброжелателите си двойката си разменя страстни целувка на пъпа на София. Изобщо не изглежда, че правят репетиция за някоя нова роля.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар