Стефан Данаилов остави всички без думи

Гласувайте за статията

Въпреки всички страдания напоследък, той определя съдбата си като красавица

Известният актьор Стефан Данаилов остави всички без думи с признанията за личния си живот.

При все, че Стефан Данаилов доста изстрада през последните няколко години, той намира сили в себе си да нарече съдбата си красавица.
Актьорът посочва, че би било твърде нагло и безскрупулно, ако не е доволен от нея.

Той е от хората, които не вярват, че всичко е предначертано. Въпреки това Стефан Данаилов признава, че е суеверен и смята, че има сила, която да води човек по пътя.
Разкрива, че има определени правила, които спазва, преди да излезе на спектакъл. И до днес вярва, че ако мине по друг път, отивайки към театъра, нещо няма да му се получи както трябва на сцената.

Стефан Данаилов

Въпреки всички страдания напоследък, той определя съдбата си като красавица

При все, че в края на годината Стефан Данаилов ще навърши 75 години, актьорът е категоричен, че не се чувства толкова стар и допълва, че каквото и да прави, човек не може да избяга от физиологията.

Твърди, че когато работи не усеща, че възрастта му тежи. Когато обаче дойде време да си полегне, усеща, че умората му е дошла в повече. В такива моменти си казва, че може би е дошло време за дълга почивка, но все още не си е дал такава.

Стефан Данаилов признава, че напоследък почти не се усмихва. Отдава това на възрастта и допълва, че в последно време няма толкова поводи за усмивки, тъй като животът му е изпълнен основно с драматични събития.

Посочва, че разликата, когато човек е на 33 и на 75 е огромна. Когато човек е млад, всичко минава и отминава, а когато остарее, тегобите стават по-големи и това е обяснимо.
Предвид всичко, което му е минало през главата през годините, вече няма нещо, което може да го изненада.

Определя себе си като човек за дълъг път, тъй като винаги може да се разчита на него. В заключение посочва, че най-лошото е, че приятелите му, които са за дълъг път започват да напускат този свят един по един, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар