Мария Игнатова днес има рожден ден

Днес Мария Игнатова празнува рожден ден. Тв водещата се появи в ефира на Нова тв с подпухнало лице. Тя гостува в рубриката на Никол Станкулова. Синоптичката се опита да измъкне от колежката си информация за отношенията й с Димитър Рачков. Но удари на камък. Мария Игнатова не иска да чува за бившия си. Бившата на комика сподели, че днес ще празнува рождения си ден. Тя допълни, че има много хора, които я обичат. Мария допълни, че от няколко дни е в паника да не пропусне да покани някой от тях на партито. На въпроса на Никол Станкулова дали Димитър Рачков е сред тези хора и дали и той е поканен на партито, Мария Игнатова не пожела да отговори. Блондинката заяви, че това е личен въпрос и отговор на него могат да получат единствено най-близките й хора. Но това не отказа Никол Станкулова от намерението й да изкопчи информация от колежката си за личния й живот. Синоптичката продължи да я разпитва, заявявайки че това лято двете са се срещнали случайно във Варна. Никол допълни, че Мария е била сама. Блондинката побърза да я контрира и допълни, че не е била сама, а с човек от екипа на "Х-Фактор". Мария Игнатова направи пореден опит да смени темата, заявявайки че този формат я зарежда с много положителна енергия и участниците за него вече са ясни. Тя допълни още, че за разлика от колежката си Алекс, се е научила да контролира емоциите и да сдържа сълзите си в ефир. Мария допълни, че след Х-Фактор се връща в Господарите.

Мария Игнатова не иска да чуе за Димитър РачковСиноптичката я попита дали би работила с Димитър Рачков. Блондинката каза, че ако се наложи и двамата ще се справят, защото са професионалисти.

След това бившата на комика се опита да гледа на кафе на синоптичката. Но при последващ въпрос от страна на Никол за отношенията на Мария с Рачков, последната изгуби настроение, пише Блиц.