Алисия взриви всички с разкритията си в „Папараци“!

Гласувайте за статията

Алисия разкри истини за личния си живот в „Папараци“!

Алисия за първи път проговори за връзката си с Жоро Бирмата. Снощи поп фолк дивата бе гост в студиото на „Папараци”. Пред новата стара водеща Венета Райкова тя проговори за връзката си с Валери Божинов и отношенията си с него сега.

Алисия

Интервюто на Алисия стана истинска сензация

Както и за връзката си с Ники Михайлов и с новата си тръпка Георги Станоев-Малката Бирма.

Алисия лаконично призна пред горещата водеща, че преди две години е спряла да говори за личния си живот. Поп фолк дивата изненадващо призна, че не иска да коментира за мъжа до себе си нищо.

Ако с него нямат официален подпис и дете. Но въпреки това певицата призна, че е готова да даде живот на втора рожба. И да дари братче или сестриче на 10-годишния си син Валери Божинов – младши.

От няколко месеца се говори, че Алисия иска второ дете и то от Бирмата. За това го натиска и майка му Лидка Скалата. Двете са особено близки и майката на вървежния ерген го натиска за внуче.

Алисия дори открехна, че ако мъжа до нея не я заведе до олтара тя е готова за второ дете.

Венета Райкова не се стърпя и я захапа, че на 34-години все още няма предложение за брак. Певицата пусна този коментар покрай ушите си и дори заяви, че това не е важно за нея.

И по всякакъв начин се опита да го покаже. Но докато нищеха отношенията й с Бирмата, тя прехвърли разговора на Валери Божинов. Поп фолк дивата призна, че е доволна от отношенията между Валери и сина му.

В момента той е при баща си в Швейцария, където мъжа й рита за местния тим. Алесия не се притеснявала, че сина й бил при татко си и новото му гадже Биляна Дол.

По нейните думи двете били в прекрасни отношения. Двете със сръбския модел се разбирали превъзходно и тя се грижела много добре за сина й.

Фолкаджийката отрече слуховете за космическа издръжка от страна на Валери, както и за екскурзии и почивки.

Алисия определи любовния четириъгълник между нея Валери, Ники Михайлов и Николета Лозанова като нещо нормално.

Тя разкри, че не поддържа никакви отношения с новия стар любим на плеймейтката и Николета. Уж за да не остане неразбрана.

Имала само пластични операции за уголемяване на бюста и ринопластика на носа. Всичко останало било клюки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар