Алисия разкри истини за личния си живот в "Папараци"!

Алисия за първи път проговори за връзката си с Жоро Бирмата. Снощи поп фолк дивата бе гост в студиото на „Папараци”. Пред новата стара водеща Венета Райкова тя проговори за връзката си с Валери Божинов и отношенията си с него сега. [caption id="attachment_529005" align="aligncenter" width="300"]Алисия Интервюто на Алисия стана истинска сензация[/caption] Както и за връзката си с Ники Михайлов и с новата си тръпка Георги Станоев-Малката Бирма. Алисия лаконично призна пред горещата водеща, че преди две години е спряла да говори за личния си живот. Поп фолк дивата изненадващо призна, че не иска да коментира за мъжа до себе си нищо. Ако с него нямат официален подпис и дете. Но въпреки това певицата призна, че е готова да даде живот на втора рожба. И да дари братче или сестриче на 10-годишния си син Валери Божинов - младши.

От няколко месеца се говори, че Алисия иска второ дете и то от Бирмата. За това го натиска и майка му Лидка Скалата. Двете са особено близки и майката на вървежния ерген го натиска за внуче.

Алисия дори открехна, че ако мъжа до нея не я заведе до олтара тя е готова за второ дете. Венета Райкова не се стърпя и я захапа, че на 34-години все още няма предложение за брак. Певицата пусна този коментар покрай ушите си и дори заяви, че това не е важно за нея. И по всякакъв начин се опита да го покаже. Но докато нищеха отношенията й с Бирмата, тя прехвърли разговора на Валери Божинов. Поп фолк дивата призна, че е доволна от отношенията между Валери и сина му. В момента той е при баща си в Швейцария, където мъжа й рита за местния тим. Алесия не се притеснявала, че сина й бил при татко си и новото му гадже Биляна Дол. По нейните думи двете били в прекрасни отношения. Двете със сръбския модел се разбирали превъзходно и тя се грижела много добре за сина й. Фолкаджийката отрече слуховете за космическа издръжка от страна на Валери, както и за екскурзии и почивки. Алисия определи любовния четириъгълник между нея Валери, Ники Михайлов и Николета Лозанова като нещо нормално. Тя разкри, че не поддържа никакви отношения с новия стар любим на плеймейтката и Николета. Уж за да не остане неразбрана. Имала само пластични операции за уголемяване на бюста и ринопластика на носа. Всичко останало било клюки.