Нещо страшно се случва с Албена Михова

Гласувайте за статията

Актрисата в най-скоро време ще тръгне на психиатър

Нещо страшно се случва с талантливата актриса Албена Михова.

От близкото й обкръжение издават, че след всички любовни драми, Михова е изпаднала в тежка депресия. Именно поради тази причина тя няма търпение да отлети на турне в Америка, за да се откъсне от всички тези неприятности.

В постановката „Изневери в повече“, която ще се играе зад Океана, Албена Михова е ненаситна секс дама. Тя върти в едно жилище съпруг и любовник. В реалния живот обаче актрисата е зациклила доста сериозно в любовен план.

Албена Михова

Актрисата в най-скоро време ще тръгне на психиатър

Състоянието на Албена Михова се е утежнило до такава степен, че в съвсем скоро време ще й се наложи да посети психиатър, коментира от близкото й обкръжение.
Те издават, че мъжът, към когото Албена Михова има любовни трепети към момента, е крайно недоволен от външния й вид. Той непрекъснато й натяква, че е крайно време да се вземе в ръце и да отслабне.

За никого от близкото обкръжение не е тайна, че Албена Михова отдавна изпитва комплекси от външния си вид. Тя полага неимоверни усилия да заприлича на бившата съпруга на изгората си, която е със слаба и изключително атлетична фигура.

В един момент скандалите около фигурата на актрисата стигнали до там, че Албена Михова заявила на изгората си, че няма време да замине на турне в Америка.
Тя дори заявила на приятеля си в прав текст, че там ще може да се тъпче на воля с вредни храни, без да има кой да й брои хапките и да й натяква за фигурата.

Албена Михова вече се е свързала със свои приятели от Бостън и Ню Йорк, които я очакват с нетърпение. Те дори я зарадвали, че задължително ще отрупат трапезите си, когато им отиде на гости, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар