Мария цери гърло с греяна ракия

Мария се радва на добро здраве
0

Певицата Мария истински ненавиждала болниците и аптеките

Мария истински ненавиждала здравните заведения и медицинския персонал – пише в. „Уикенд“. Певицата предпочитала сама да се справя с болежките, които я навестяват от време на време, и да се самолекува. Всяка хрема и дори дребни наченки на грип и настинка миньончето туширало в началото с помощта на народните рецепти – отбелязва изданието.

Една от тях била греяна ракия с мед или греяна ракия с бонбон тип „Лукче“. Звездата на „Пайнер“ отдавна владеела технологията за направата й на джезве и в домашни условия. Дори за по-добър ефект слагала сушени билки. Рецептата научила от своята майка, която пък я наследила от своята родителка.

Дори когато Мария се омъжила за милионерския син Християн Гущеров и семейството разполагало с главен готвач и няколко негови помощници, Мария притичвала в кухнята, за да си приготви сама отвари или греяна ракия. Старият й навик дразнел Гущеров, който смятал, че вече съществуват далеч по-модерни методи за профилактиката на дихателните пътища и запазване на гласните струни. Въпреки че й отправил забележки, Мария се правила на разсеяна и продължавала да не го слуша. Тя останала вярна на своите отвари и рецепти, наследени още от нейната баба – пише в заключение изданието, като добавя, че певицата се радва на добро здраве.

Мария се радва на добро здраве
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.