Алекс Сърчаджиева копнее за още едно дете от Ласкин

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин има дъщеря първокласничка, а мечтаят да дундуркат бебе.

Тв водещата Алекс Сърчаджиева се е захванала да работи здраво, защото има една съкровена мечта. Чаровницата е решена да си осигури финансовото спокойствие, за да може с мъжа й да се грижат за още едно дете. Двамата и Ласкин са на едно мнение по въпроса за наследниците, а бъдещата мама иска да има момче.

Актрисата признава, че с Иван не са спирали да правят опити за бебе. Знае, обаче, че то ще дойде, когато настъпи най-точното време. Алекс Сърчаджиева се надява това да стане по-скоро, защото биологичният й часовник тиктака все по-бързо. А и фактът, че дъщеря й София вече е ученичка, леко я притеснява.

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин работят за второ бебе

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин работят за второ бебе

Любимата на Иван Ласкин не знае как ще се разделя с красавицата, когато е на турне за някое представление. Затова смята, че един отпуск по майчинство би се отразил добре, тъй като ще има повече време да се грижи за ученичката си, докато износва втората си рожба, пише „Уикенд“.

Звездата от „Васко да Гама от село Рупча“ подкрепя напълно мераците на любимата си, защото и за него семейството е най-важното. Въпреки че искат да станат родители отново, двамата с Алекс Сърчаджиева не искат да включват брак. Според тях, един подпис не би променил нищо след толкова години съвместен живот. Но с още едно бебе нещата не стоят по същия начин!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар