Слави Трифонов откровен за най-големите си интимни издънки

Гласувайте за статията

Слави Трифонов проговори без недомлъвки за провалите в личния си живот.

В новата си рубрика „Нещо лично“, Слави Трифонов се престраши да разкрие неразказвани досега подробности от живота си. Водещият разказа в национален ефир една от най-срамните си и доста интимни истории. От разстоянието на времето днес тя звучи забавно, но на младия Светослав със сигурност не му е било много забавно!

Действието се развива неизяснен брой години назад в младостта на Дългия. Тогава той още пие алкохол и се подвизава в една от столичните дискотеки. Вниманието му е било привлечено от секси мацка и Славчо е решил да действа! Тогава славата вече била връхлетяла Слави Трифонов и дамите му се лепели като мухи на мед. Но с тази девойка ударил на камък, защото тя си тръгнала с гаджето си.

Младежът решава да не остане на сухо тази вече и се преориентира към друга девойка. В последствие осъзнава, че тя не е особено привлекателна, но алкохолът си е казал думата в онзи момент. Вечерта завършила в квартирата на Дългия, а на сутринта всичко приключило като в кофти виц за шоумена.

За да избяга от сконфузната ситуация, Слави Трифонов тръгнал да се облича и да се изнася от собствения си дом. Дамата, обаче се събудила и се подпряла на леглото с въпросителен поглед, сякаш са женени от дълги години. Дългия й заявил, че ще си ходи а тя го контрирала, че си е вкъщи. Все пак той се облякъл и се изнизал, оставяйки я сама в дома му.

Слави Трифонов направи срамни признания

Слави Трифонов направи срамни признания

При друга пиянска история в дискотека се опитва да омае девойка с изказването, че в хотелската си стая има колекция от пеперуди, която иска да й покаже. Тя не се навила, но все пак двамата консумирали страстта си в таванската квартира на девойката в краен столичен квартал, пише blitz.bg.

На сутринта Слави Трифонов се молел никой да не го види на излизане от порутената панелка. Разбира се, един ранобуден съсед го засякъл по стълбите и веднага разтръбил кой е дошъл да мърсува в техния квартал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар