Евтим Милошев скочи да брани Стоян Алексиев: За любовта няма възраст!

Гласувайте за статията

Продуцентът Евтим Милошев се почувства длъжен да защити звездата от „Откраднат живот“.

Евтим Милошев застана на страната на Стоян Алексиев след гръмналия сесксскандал. Напоследък пенсионираният актьор възроди славата си покрай тв продукцията „Откраднат живот“. А доскорошният му шеф изразни публично мнението си за връзката му с Ивана Бобойчева.

Продуцентът категорично заяви, че смъртта на екранния проф Генадиев няма нищо общо с гръмналия през лятото скандал със Стоян Алексиев. Евтим Милошев споделя, че таи само добри чувства към актьора и го приема като страхотен професионалист. За в бъдеще с удоволствие би работил отново с него.

Евтим Милошев застана до Стоян Алексиев

Евтим Милошев застана до Стоян Алексиев

Той смята, че именно голямата известност на Стоян е причината скандалът с папарашките снимки да придобие такива размери. Но, според Евтим Милошев, за любовта няма възраст и граници. Затова никой не би трябвало да застава на пътя й. Той се шегува, че дай Боже всекиму на 66 години да може да бърка под полата на млада девойка, пише „Уикенд“.

Продуцентът заявява, че е най-лесно да се съди отстрани, но не трябва да забравяме, че нищо в живота не е само черно или само бяло. Според Евтим Милошев, медиите са прекалили с четенето на морал. Но, все пак, всички публични личности, в това число и Стоян Алексиев, не бива да забравят, че трябва да служат за пример на обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар