Амал Клуни се върна на работа (Вижте я по ослепителна от всякога 3 месеца след раждането)

Гласувайте за статията

Амал Клуни заряза близнаците, адвокатката по човешки права отново е на работа

Амал Клуни само три месеца след като се появиха близнаците отново е на линия. Красивата съпруга на холивудския актьор Джордж Клуни започна работа в Международния съд на ООН, въпреки, че бебетата са още много малки.

Ослепителната Амал се появи на заседание на Съвета за сигурност по време на 72-та сесия на общото събрание на ООН. Както винаги нежната половинка на Клуни впечатли всички със супер елегантен тоалет.

Мадам Клуни се показа в червен тоалет, предават от електронното издание на вестник  24chasa.bg. Състоящ се от сако, пола и блуза. Изборът й на облекло подчерта стройната й тънка фигура. Сякаш 30-годишната адвокатка изобщо не е раждала, въпреки, че е майка на близнаците Ела и Александър. Бизнес дамата се бе покачила на високи токчета в бежов цвят на Маноло Бланик.Които бе комбинирала с чанта на известната марка Майкъл Крос във същия цвят.

Въпреки, че популярната двойка все още не показва тримесечните си близнаци Джордж Клуни скоро сподели някои подробности за Ела и Александър.Почитателите на холивудския  актьор научиха лично от него, че момиченцето е наследило от майка си прекрасните й очи. А сина им е доста по едър от сестра си и е много лаком.

Стана известно, че Амал кърми близнаците на три часа. Актьорът като отговорен баща и съпруг става заедно с нея да й помага по време на нощното хранене.

Вижте още снимки на прелестната Амал Клуни в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар