Любо Нейков прибира половин милион от имотни далавери

Гласувайте за статията

Любо Нейков ще прибере половин милион от сделката, която ще случи

Любо Нейков реши да осребри инвестицията, направена преди години. Комикът, който е един от най-заможните телевизионери у нас, ще прибере половин милион лв от имотна сделка.

Всеизвестен факт е, че парите, спечелени от продуцентска и актьорска дейност, той от години влага в закупуването на имоти.

През 2012 година комикът се сдоби с луксозна къща край Банско. Имотът се намира в комплекс „Каталино“. Там имат къщи и куп други представители на родния светски елит. Но съседите на на Любо Нейков, за съжаление не са от тази обществена прослойка. От самото начало продуцентът не може да се разбере с тях.

Съседната къща до неговата е собственост на цяла фамилия от Петрич. Съседите на комика са не само много шумни. След всяко посещение на ваканционния имот те оставят купища боклук след себе си.

Любо Нейков неведнъж се е опитвал да проведе нормален диалог с тях. Но за съжаление това се оказало невъзможно.

Находчивият комик решил да се възползва от раздвижването на имотния пазар не само, за да се отърве от имота, но и да осребри инвестицията, направена преди години. През 2012 година той купил луксозната къща за 450 000 лв. Сега я обвил за продажба на цена от 950 000 лв, което означава, че от сделката ще прибере чисто половин милион лв.

Комикът е собственик на просторна къща в центъра на столицата, в която живее със семейството си. В района той притежава още два апартамента, които отдава под наем.

Продуцентът е собственик и на два апартамента в Слънчев бряг, които също отдава през летния сезон.

Освен завидното си имотно състояние, той разполага и с 5 милиона лв в банковата сметка, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар