Янчо Таков с ново гадже (Вижте най-големите му любови)

0

Янчо Таков посреща 70 годишен юбилей с ново гадже, бившият на Лили Иванова живее с по-млада от 2 години

Янчо Таков старши ще посрещне 70 години в обятията на новата си изгора. Култовият мачо от времето на соца в края на този месец празнува юбилей. Празненството ще бъде в тесен семеен кръг във вилата му в Бояна. А за купона ще бъдат поканени хора от приятелския му кръг на „Всяка неделя”.

Таков и Денка (така се казва любимата му) се познават още от детството си. Само, че се засичат докато са студенти в Архитектурния. По това време остават само приятели. Хубавицата е доста по-млада от сегашната си половинка. Тя все още упражнява професията си на архитект. Докато Янчо отдавна е пенсионер.

Според слуховете двамата живеят под един покрив от две години. Но са пазили в тайна интимната си връзка защото не искали да попадат под светлините на прожекторите.

Бившият водещ на „Всяка неделя” споделя, че Денка ще е последната му тръпка в живота. Още си спомня колко труден развод преживява с примата на българската естрада Лили Иванова. Но най-голямата си любов среща по-късно в лицето на Рая Тричкова.

Янчо Таков на младини със сина си Иван и жена си

От брака си с нея Таков старши има двама сина – Янчо младши и Иван. Но за съжаление тежка болест покосява половинката му и тя си отива. Но остава завинаги в сърцето му, предават от hotarena.net.

След смъртта на жена си плейбоят за кратко има връзка с журналистката Маргарита Михнева, но тя не може да измести бившата му и двамата се разделят.

Като един елитен столичен хубавец името на наследника на Пеко Таков бе свързвано в любовни романи с различни знаменитости. Една от тях е Прешъс Уилсън, като и много други красавици от българските актриси.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.