Диетата на Петя Раева вталява все повече жени у нас! (основното е закуската – виж тук)

Диетата на Петя Раева вталява все повече жени у нас! (основното е закуската – виж тук)
5 (100%) 2 votes

Петя Раева направи нещо изключително за себе си и за много жени!

Бившата депутатка Петя Раева направи нещо невиждано със себе си преди осем години. Тогава тя успя да отслабне с рекордните 32 килограма и буквално събра очите на всички. Никой не вярваше, че ще успее да задържи резултата, но ето на – получи се.

Петя Раева

Петя Раева знае как полезно се отслабва

Петя Раева вече осем години стои на едни и същи килограми като най-голямото й напълняване по празници, е един или два килограма. Които след това сваля само за дни. Наистина невероятно, но напълно възможно за всеки, убедена е Петя Раева.

Тя издаде две книги, които са идеален наръчник за перфектно тяло за всяка жена. В тях подробно е упоменато как и с какво да се храним, ако искаме не само да отслабнем, но и да сме здрави. А тези, които са чели книгите, се хвалят с постигнати резултати.

Най-общо казано, Петя Раева не закусва. Тя не го препоръчва на всички, а само на онези, които като нея са нощни птици и си лягат късно. Затова в нейния случай вечерята е най-важна, а закуската най-маловажна.

За закуска Петя Раева се ограничава до две кани чай без захар и подсладители или пък една кофичка кисело мляко, но с ниска масленост. На обед обикновено си хапва около 200 грама нетлъсто месо, придружено с различни и свежи зеленчуци.

А за вечеря също си позволява месо или риба със зеленчуци, но задължително си оставя няколко часа интервал от вечерята до лягането. „Не бива да се яде непосредствено преди лягане, това е вредно. Иначе и аз си хапвам пица, баница, торта. Но само един ден в седмицата. През другото време се храня здравословно и ето го резултатът“, разкрива самата Петя Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар