Деси Цонева се разгневи

Гласувайте за статията

Наследницата на телевизионера изригна срещу родните еколози

Наследницата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Деси Цонева, се разгневи.

Гневът на Деси Цонева бе породен от българските еколози. Тя постна и гневен текст в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“.
Наследницата на Цонев е гневна на всеобщото разбиране, че българските активисти, са изцяло подвластни на чужди лобита.

Заради това Деси Цонева написа гневния пост в профила си в социалната мрежа Фейсбук.
Там тя зададе риторичния въпрос към сънародниците си дали мислят, че е нормално едно от най-ценните ни богатства – природата, да бъде контролирана и управлявана от швейцарски и австрийски еко организации.

Деси Цонева

Наследницата на телевизионера изригна срещу родните еколози

Тя е категорична, че силните на деня еколози в страната ни, са изцяло подвластни на чуждестранни лобита. За огромно съжаление нито едно от тях не ни мисли доброто. Тя определи като чиста проба престъпление спирането на развитието на невероятните ски курорти, които страната ни притежава.

Всеки един от нас си дава сметка, че ако те бъдат развити добре, дестинациите като Австрия и Швейцария ще загубят много клиенти.
В този ред на мисли наследницата на телевизионера призовава хората да си отворят очите. Тя е категорична, че развитието на ски туризма трябва да си остане национален приоритет, пише pik.bg.

Припомняме, че неотдавна из медиите плъзна мълвата, че Цонева е забила 50-годишен строителен предприемач.
Това потвърди за пореден път факта, че Деси не стои мирна за дълго време.
При все, че наследницата на журналиста продължава категорично да отрича връзката си със строителния предприемач, очевидци твърдят, че тя е факт.

Според мълвата именно той се е превърнал в причината Деси да зареже предишната си изгора в лицето на Георги Джамов.
Тя не се посвени да го отпрати от живота си, при все че малко преди това той й подари годежен пръстен, който тя прие с охота.

В крайна сметка Цонева е решила, че ще се чувства много по-добре в прегръдките на строителния предприемач Янко, който освен всичко друго е и много по-заможен от Джамов, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар