Петя Дикова отново сама: Виж в какво се превърна, след като гаджето й я заряза!

Гласувайте за статията

Петя Дикова не може и не може да случи в любовта!

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова отново си кукува сама. Преди време тя се хвалеше, че има сериозен приятел, който живее и работи в Англия. Само че двамата се виждаха от дъжд на вятър, когато тя намери време да отскочи до Острова.

Петя Дикова

Петя Дикова започна да тревожи всички около себе си

Явно това не се е понравило на младежа, както и нежеланието на Петя Дикова да пренебрегне кариерата си в името на общото им бъдеще заедно. И в един хубав момент той й размахал червения картон, разкриха близки до нея източници.

Чаровницата и любимият й се разделили преди месеци, но щерката на Сашо Диков не обелва и дума по въпроса. Тя не искала хората да я одумват и да й правят намеци, че ще си остане стара мома.

Откакто отново е свободна обаче, Дикова така се вманиачила в работата си, че заприличала съвсем на робот. Единственото, което я вълнувало, е славата, рейтингът, връзките и заплатата, естествено.

Внушила си, че й предстоят още много върхове за изкачване, за да си губи времето с мъже, камо ли да създава семейство. Родителите й били твърдо против да я гледат като кон с капаци и насочена само в телевизията. Но тя не искала и да чуе.

„Това не е трудолюбие или амбиция, това вече е лудост. Алекс Сърчаджиева и Ники Илиев също тръгнаха оттам, откъдето и Пипи. На една възраст са горе-долу и започнаха от едно младежко предаване за музика. И двамата обаче си имат семейство, а Алекс вече се радва на пораснало дете. Петя Дикова не иска да осъзнае това, но тя ще си пати“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар