Жените във Вип Брадър осигуриха храната на Къщата!

Вип Брадър накара участничките в шоуто да настръхнат една срещу друга. Снощи Големия брат организира конкурс за красота. В него участваха всички жени, а целта бе да се увеличи бюджета на съквартирантите. [caption id="attachment_528558" align="aligncenter" width="102"]Вип Брадър Дамите във Вип Брадър вдигнаха бюджета[/caption] Съдийското тяло бе в състав от шеф Петров, журналиста Антон Стефанов, бизнесмена фермер Цуни и музиканта Дани Милев. Водещ на шоуто за красота стана атрактивният танцьор Алфредо Торес. Мъжкото жури трябваше да избере Мис ВИП Брадър. Дори звездата Маги Хранова дефилира плахо, за да закърпи бюджета на останалите.

Всички единодушно признаха, че най-голямата миска сред тях е Алекс Богданска. Тя разходи дългите си крака пред смаяните погледи на журито.

Мегз излезе със скалъпена от нея рокля. Която бе толкова разголена, че разкриваше огромна част от тялото й. Сашка Васева проплака, че не си е взела бански. Но Алфредо Торес я успокои, че може да се покаже и по бельо. Което имало същата функция. Най-атрактивна се оказа Джулиана Гани. Тя размята напращели балкони и раздруса пищни форми. Което накара журито не само да се изчерви, но и да се изпоти. Енджи Касабие отново се показа с грацията на кралица. Без кич и пошлост ливанската диетоложка демонстрира що е това класа. Резултатите на журито втрещиха всички. Короната бе присъдена на ливанската лекарка. Второто място взе поп фолк дивата Мария. Трета остана Алекс Богданска. Извън класацията остана силиконката Джулиана Гани. Това я хвърли в истерия и тя не спря да плаче, след като разбра какви са резултатите. „Такова унижение никога не съм преживявала! Винаги съм печелила награди от всякакви конкурси. А тук дори не заех някое от призовите места. Такъв срам и позор ми лепнаха пред цяла България. Достойнството ми е наранено жестоко”, не спря да плаче тунингованата мадама. И потърси утеха в прегръдките на журналиста Антон Стефанов. „Наградите са като хемороиди - всеки задник ги има!”, опита да я успокои той. Все пак Джулиана Гани не успя да се примири, че никой нея има за красива. „Красива си! Ние пак се подлагаме на арабите”, изригна в опита си да я защити и Сашка Весава. И през цялото време не спря да се заяжда с победителката Енджи Касабие.