Поли Генова направи грандиозен гаф

Гласувайте за статията

Певицата едва успя да се задържи на краката си

Любимата певица на тийнейджърите Поли Генова регистрира грандиозен гаф пред многохилядна публика.

Конфузната случка се разигра на площад „Батенберг“ по време на финалния концерт от турнето на The Voice, който се проведе на 16 септември.
Оказва се, че до грандиозния гаф на Поли Генова се стигнало заради DJ Дончо, на когото било поверено озвучаването на събитието.

Бившата изгора на Алекс Раева изпотил сериозно хитовата певица Поли Генова с бързината, с която придвижвал музиката към парчетата й.
По време на последното й изпълнение, дори публиката усетила, че певицата е абсолютно изтощена.

Поли Генова

Певицата едва успя да се задържи на краката си

Това било неизбежно, тъй като липсвало каквато и да било пауза между песните на Поли Генова. По време на последното й изпълнение на хитовата й песен „Още“ се усетило, че певицата едва успява да се задържи на краката си от изтощение.

Тя била останала без глътка въздух и цялата била мокра от напрежение. На всичкото отгоре, не стигат всичките тези проблеми, ами Поли Генова застанала на ръба на сцената и изпуснала микрофона от ръцете си. Той веднага паднал в публиката.

Въпреки всички неприятности, певицата успяла да запази хладнокръвие и продължила да пее, сякаш нищо не се е случило.
Очевидци на случката разказват, че ако това се било случило с някой от останалите изпълнители, веднага щяло да стане ясно, че е буфосинхронист.

Гафът със сигурност щеше да е повече от грандиозен. Почитателите на Поли Генова обаче, са изключително горди с представянето й. Те твърдят, че тя е била единствената, която е пяла изцяло на живо по време на концерта.
От бекстейджа потвърдиха казаното от публиката, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар