Радина Кърджилова измършавя тотално, вече плаши!

Радина Кърджилова не прилича на себе си вече
0
Оценете този post

Радина Кърджилова стана буквално кожа и кости!

Радина Кърджилова се топи като сняг през юли. Актрисата отслабва с дни. Близките й са силно разтревожени от непрекъснатото слабеене. След като стана майка, половинката на Деян Донков направо се е свършила.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова не прилича на себе си вече

Актрисата е станала още по-слаба от преди седмица. Брюнетката е засечена на репетиции и е плашещо слаба.Само кожа и кости.

Звездата от Народния театър е измършавяла много. От приятните извивки по тялото й няма и помен. Лицето й е остро, с вдлъбнати скули.

Определено Радина Кърджилова е много слаба. Фигурата й прави впечатление на стари и на млади. Но не за хубаво. Радина роди син на актьора Деян Донков.

Младата майка кръсти сина си Христо на своя баща, художника Христо Кърджилов. След като станаха двамата родители, те се промениха коренно.

Преди това двойката не спираше да купонясва, да пие и дори да залита по забранените вещества. Двамата дори си разменяха и юмручни удари, а Радина често идваше на репетиции добре бушонирана.

Но след като роди дете на Донков, боя престана. Двамата започнаха здравословен начин на живот, а Донков трепери над половинката и малкия си син.

Той вече има един пораснал наследник от друга актриса-Анастасия Ингилизова. Деян Донков-младши често гостува в дома на баща си и новото му семейство, за да си играе с братчето си Христо.

Но не се знае дали Радина Кърджилова е преуморена от работа или от безсънните нощи покрай детето си. Но определено актрисата има зверска нужда от почивка и сън. А и от повечко храна, за да не е толкова плашещо кльощава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.