Слави Трифонов е на върха на щастието

Гласувайте за статията

Шоуменът стяга тежката сватба на Теодор

Шоуменът Слави Трифонов е на върха на щастието.

Причината да не може да си намери място от щастие е фактът, че съвсем скоро ще отведе единствения си племенник Теодор пред олтара.

За никого не е тайна, че племенникът на Слави Трифонов има връзка с певица от Благоевград, която продължава повече от година.
Наскоро двамата влюбени дори се сгодили.

Слави Трифонов

Шоуменът стяга тежката сватба на Теодор

Под общите романтични снимки, които заливат профилите на двамата в социалната мрежа, те не пропускат да подчертаят „моят бъдещ съпруг“ или „моята бъдеща съпруга“.
От близкото обкръжение на семейството на Слави Трифонов издават, че веднага, след като получила предложението, бъдещата снаха на фамилията се втурнала да избира булчинска рокля.

Тя дори си запазила час за проби в известен булчински магазин в съседна Турция.
По всяка вероятност обаче сватбеният й тоалет ще бъде поверен на топ дизайнерката София Борисова.
Дизайнерката е близка приятелка на Слави Трифонов и от години осигурява облеклата на певиците му.

Разходите по тържеството се поемат изцяло от шоумена. Близки до семейството разкриват, че в името на щастието на единствения си племенник, Слави Трифонов не щади нито лев.
Той не само го глези със скъпи коли, а и хвърля луди пари за образованието му зад граница.

На този етап младежите все още не са определили конкретна дата за венчавката. Те обаче обмислят дали да не е през следващото лято.
Истината е, че няма никаква пречка тя да бъде още следващия месец. Теодор обаче иска вуйчо му да се възстанови изцяло след операцията, за да бъде до него в този толкова важен ден от живота му.

Освен това Теодор се съобразявал и с факта, че учебната година в Англия, където учи, вече е започнала.
Двамата с годеницата му не могли да се сбогуват на летището в продължение на часове. Раздялата им била повече от тежка, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар