Росен Петров отправи сериозно предупреждение към Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Той му припомни, че обратното броене започва с влизането в политиката

Росен Петров отправи сериозно предупреждение към бившия си шеф Слави Трифонов.

Бившият сценарист на шоумена посочи, че след референдума на Слави Трифонов, е дошъл и редът на заявката на водещия за влизане в политиката.

Росен Петров обаче е категоричен, че дори да последва примера на апостол Павел и да влезе в Народното събрание с останалите апостоли, нищо няма да промени.
Той е категоричен, че страната ни се нуждае от коренна промяна, но тя трябва да започне от политическата система.

Росен Петров

Той му припомни, че обратното броене започва с влизането в политиката

За да се постигне всичко това, трябва да се даде ход на реализирането на модерните идеи като директна демокрация, базов доход и др., категорична е журналистката Сотя Момчилова.
Тя, също като бившия телевизионен водещ и екс народен представител Росен Петров, е категорична, че Слави Трифонов няма да оглави директно партия. По-скоро шоуменът ще подкрепи някого.

В ефира на Bulgaria ON AIR Росен Петров заяви в прав текст, че всеки, който влиза в политиката, трябва да знае, че обратното броене започва от мига, в който си влезнал.
Малко по малко хората започват да те намразват.

Росен Петров е категоричен, че има огромна разлика от това да питаш защо минималната заплата е толкова ниска до това да създадеш условия тя да се увеличи неколкократно.
Според бившия сценарист на Слави Трифонов, основният проблем е, че в страната ни няма качествени кадри.

На свой ред журналистът Соня Момчилова пък категорично отхвърли твърдението на Петров, че в България липсват качествени кадри.
Тя смята, че в страната ни има достатъчно кадърни и мотивирани хора, които да подобрят или променят политическото статукво.

Момчилова е категорична, че не е лош материалът на хората, а материалът на политическия Олимп.
Именно по пътя към този връх голяма част от хората се променят до неузнаваемост, пише Блиц.

В заключение тя посочи, че Слави разполага със сериозна банка кадри. Освен това в страната ни има поне 121 души с висок морал и мотивация за промяна – толкова е нужно за мнозинство в парламента, завърши тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар