Кейт Мидълтън забогатя още повече

Гласувайте за статията

Колекцията й от бижута надхвърля 1 милион британски лири

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън забогатя още повече.

За никого не е тайна, че Кейт Мидълтън е израснала в семейство от горната средна класа. За шестте години, след като сключи брак с принц Уилям обаче, херцогинята успя да събере внушителна колекция от бижута, достойна за истинска кралица.

Запознати издават, че Кейт Мидълтън не само има достъп до безценните кралски камъни, а непрестанно увеличава личния си запас от скъпи украшения.
Доста трудно би било да се оцени с точност колекцията от бижута на херцогинята на Кеймбридж като се има предвид произхода на някои от тях.

Кейт Мидълтън

Колекцията й от бижута надхвърля 1 милион британски лири

Така например годежният й пръстен с диаманти и сапфири, който някога бе притежание на покойната принцеса Даяна, струва около 300 хиляди британски лири. Пръстенът бе подарен на Кейт Мидълтън от принц Уилям.

Имайки предвид историята на това скъпоценно бижу, към днешна дата той може да се продаде за десетократно по-висока цена, смятат бижутери.
Според новата книга „Как да се обличаме като принцеса: Тайните на гардероба на Кейт“, колекцията й от бижута е на стойност не по-малко от 600 хиляди британски лири.

В тази колекция обаче не са включени неща като диамантената огърлица, която е на стойност 150 хиляди британски лири. Тя й бе подарена от принц Чарлз.
В тази стойност не влизат и нещата, които са подарени на Кейт Мидълтън в началото в качеството й на член на кралското семейство като пленителната брошка, която й бе подарена по време на обиколката из Канада.

Казано с други думи колекцията от бижута на Кейт Мидълтън със сигурност надминава 1 милион британски лири. Когато става въпрос за бижута, не може да не се отбележи, че 35-годишната херцогиня има много отличаваш се стил. Тя притежава над 40 чифта обеци като отдава предпочитание на онези от тях, които отличават грациозния й врат.

Не крие афинитета си и към обеците, които си подхождат с огърлици от чифта „Картие“, които са на стойност 55 хиляди британски лири, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар