Свръх богата: Енджи Касабие в Къщата с бижута за над 200 бона!

Гласувайте за статията

Енджи Касабие показва нечувано богатство само чрез бижутата си!

Енджи Касабие разби всички останали съквартиранти. Диетоложката от ливански произход има по себе си и по ръцете и тялото пет звезден лукс. Красавицата влезе в Къщата на Големия брат с десет куфара с тоалети.

Енджи Касабие

Енджи Касабие подлуди всички с несметните си богатства

Така тя надмина всички досегашни звезди. Преди нея бе само поп фолк дивата Преслава. В скандалджийското шоу добричлийката влезе тогава със седем куфара.

Тоалетите и бижутата на ливанската докторка предизвика завистта на останалите ВИП-ве. Най-силно впечатление на останалите звезди правят бижутата, с които тя се разхожда из Къщата.

Това са диамантени обеци, колиета, гривни, пръстени. Те са щедро разположени по шията, пръстите, китките, врата на хубавицата. Енджи Касабие прилича като изскочила от модната корица на тузарското списания „Вог”.

Зрители забелязаха, че бижутата на красавицата са от последните ювелирни колекции на топ дизайнера, италианеца Роберто Коин.

Всеки един от пръстените на Енджи Касабие струват между осем и дванадесет хиляди евро.

„Гривните на хубавицата се между 10-15 000 евро. Колиетата и обеците й струват колкото един апартамент в столицата – 200 000 евро”, със завист я одумват онлайн потребителите.

Основна заслуга за скъпите тоалети и прескъпите бижута има нейния съпруг Рабих Ел Зейн. Той е носител на титлата Мистър Ливан 2014.

Освен това ливанецът призхожда от изключително богат род. Богатството на баща му възлиза на сто милиона долара.

Съпругът на Енджи Касабие също печели много добре. Той е телевизионен продуцент. И неговото шоу за здравословно хранене и фитнес се върти в най-гледаната телевизия в Арабския свят „Ал Джазира”.

Енджи Касабие също помага в бизнеса на мъжа си, който подготвя и здравословни режими за хранене на редица милионери от Ливан и околностите.

Към услугите на Мистър Ливан прибягват и различни холивудски звезди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар