Деян Донков и Радина Кърджилова преживяха коренна промяна

Деян Донков и Радина се преродиха покрай сина си
0
Оценете този post

Деян Донков и Радина Кърджилова отказаха алкохола, вече не се бият и станаха родители за пример.

Напоследък Деян Донков и артистичната му половинка са направо неузнаваемо. Фактът, че Дон Жуанът на родния театър драстично се състари покрай раждането на втория му син е едно на ръка. Но белите коси в случая вървят и с помъдряване в житейски план, което трябваше да се случи доста по-рано.

Повечето проблеми в актьорската двойка идваха от залитането им по чашката. Но, откакто са родители и живеят на семейни начала. Деян Донков и Радина Кърджилова си пийват по малко и само по повод. Двамата са осъзнали, че с начина на живот, който водеха, не могат да дадат добър пример на наследника си. Затова и се промениха към добро заради него.

Освен да си попийват, актьорите обичаха да си спретват и жестоки скандали, които често приключваха с физическо насилие. Разбира се, предимно от страна на Деян Донков върху Радина. Сега звездата на театъра и киното не си позволява да й вдига ръка пред сина й. А и го няма алкохолът да го подтиква към подобни действия, пише hotarena.net.

Деян Донков и Радина се преродиха покрай сина си
Деян Донков и Радина се преродиха покрай сина си

Звездната двойка е станала за пример както да се съвместява работа и семейство. И двамата се захванаха с професионалните си ангажименти скоро след раждането на Христо. Но всяка свободна минута прекарват заедно и колкото се може по-пълноценно. Колегите им даже се чудят и маят как така замени тъмното си и конфликтно минало с хармония и баланс в живота и любовта.

Няма вече сълзи, скандали и полупиянски свади, камо ли шамари”,възхищават им се представители на актьорската гилдия. Разбира с,е инциатор на тази промяна е Кърджилова, която иска само най-доброто за сина си. Тя успява да убеди Деян Донков заедно да наложат вето на алкохола и дори да започнат да се хранят здравословно!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.