Васил Найденов се сдоби с нов имот

Певецът брои 200 хиляди лева
0

Певецът брои 200 хиляди лева

Естрадният изпълнител Васил Найденов се сдоби с нов имот.

Запознати издават, че Васил Найденов си е купил още един апартамент в столицата. Покупката е на стойност 200 хиляди лева.

Новото жилище на Васил Найденов се намира в същия блок, в който живее. Имотът дори е на неговия етаж. Изпълнителят крои планове да разшири жилището си, сливайки двата имота в един. По този начин ще може да се шири из целия етаж, без да бъде обезпокояван от никого.

Съседи от блока, в който живее Васил Найденов разкриват, че вече са стартирали и ремонтните дейности, но все още са в начална фаза.
Певецът следи зорко работата на майсторите и ръководи строителния процес.

Васил Найденов
Певецът брои 200 хиляди лева

Плановете са му да си направи още една спалня, гардеробна и стая за репетиции. От доста време насам Васил Найденов се фука пред колегите си, че има силно развит нюх към интериорния дизайн.
По всяка вероятност новата част от жилището му ще бъде обзаведено именно по негов вкус.

Найденов се заканвал, че този път ще удари в земята дори прословутата естетка Лили Иванова. Той възнамерява да обзаведе дома си с поръчкови френски мебели.
С изработката на друга част от мебелите пък Кеца щял да се заеме сам, тъй като смята, че има огромна дарба в тази насока.

За да обзаведе първия си апартамент по негов вкус, са му били необходими цели 12 години. Истината е, че немалка част от мебелите и предметите в дома си, певецът измайсторил сам.
При все, че одисеята започнала още по Татово време, краят й все още не се вижда.

Найденов си спомня, че си купил кристалните чешки полилеи, докато бил на турне из тогавашния СССР.
После се прехласнал по изключително красивите румънски мебели в стил Людвиг XVI. Те били комплект – спалня и розова стая.

В родината си пък Васил Найденов открил невероятни мебели, произведени в село Ботошево. Там преди години имаше завод, който обаче вече отдавна не съществува, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.