Голяма трагедия сполетя Лили Иванова

Голяма трагедия сполетя Лили Иванова
2 (40%) 1 vote

Естрадната прима погреба най-близкия си човек

Голяма трагедия сполетя примата на българската естрадна музика Лили Иванова.

Само преди няколко дни този свят е напуснал най-близкият човек на Лили Иванова – нейната сестра Магда.

За никого не е тайна, че двете не бяха в много добри отношения, но напоследък като че ли бяха започнали да разтопяват ледовете помежду си.
Сестрата на Лили Иванова е издъхнала на 80-годишна възраст.

Лили Иванова

Естрадната прима погреба най-близкия си човек

През последните няколко години Лили Иванова полагаше неимоверни грижи за сестра си. От близкото й обкръжение издават, че след като научила за кончината й, била съсипана.
На практика Магда била най-близката родственица на естрадната прима, а днес вече я няма на този свят.

Въпреки, че Лили Иванова е съсипана от сполетялата я трагедия, тя все пак успяла да запази присъствие на духа и сама да организира погребението на сестра си.
По нейно изрично желание, погребалната церемония е минала тайно. На нея са присъствали само част от най-близките им хора.

Отново по желание на Лили Иванова остава в тайна и точният ден на кончината на сестра й. почитателите на естрадната прима са наясно, че тя не обича вмешателства в личния й живот. Именно поради тази причина певицата се опитва да държи медиите далеч от живота си.

Запознати издават, че Магда, която е с три години по-голяма от Лили Иванова, е била погребана в частен траурен парк в София.
Певицата била категорична, че няма начин гробът на сестра й да е в родния им Кубрат, тъй като няма намерение да бие по 400 километра, за да запали една свещичка.

На този етап не са ясни причините, които са довели до кончината на по-голямата сестра. В музикалните среди се носи мълвата, че сестрата на певицата се залежала доста дълго време в апартамента си в „Банишора“.

Именно поради тази причина в гилдията смятат, че Магда си е отишла от този свят заради общо изтощение, до което я довели болежките, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар